Rittsesongen har startet; hvordan bruke Winforce for å prestere best mulig!

Rittsesongen er i gang!

Du har TRENT hardt og så godt du kan!
Du har det beste UTSTYRET du føler du kan ha!
Slurver du med hva du putter i deg underveis?
Med Winforce er du sikret ENERGI av aller høyeste kvalitet! Nok og riktig næring er essensielt for at du skal kunne prestere ditt beste og få full uttelling for nedlagt trening og vel investert utstyr!

Miksen av drikken (Carbo Basic Plus) og energikonsentratet/gelbar´en (Ultra Energy Complex) gjør at du ikke trenger å tenke på matstasjoner eller inntak av annen næring enten du sykler Grenserittet eller er med i Norseman.

Nok væske er essensielt for optimal prestasjon. Den enkeltes behov avhenger av væskestatus ved start, samt intensitet, temperatur og varighet av konkurransen. De fleste drikker minst en halv liter i timen, og mange behøver opp til en liter eller mer for å erstatte væsketapet under rittet/løpet. Det er i tillegg viktig med riktig og rikelig energitilførsel. I tillegg til væske og salter/elektrolytter, inneholder en halv liter Winforce sportsdrikk (= Carbo Basic Plus) nesten 40g karbohydrater i en svært magevennlig og lett opptakelig form. Har du behov for ytterligere næringstilførsel kan du spe på med energikonsentratet/gelbaren (Ultra Energy Complex) som bidrar med energi fra karbohydrat og kokosfett, og i tillegg gunstige omega 3 og 6 fettsyrer. Ekspertene anbefaler å innta mellom 60-90g karbohydrat hver time under utholdenhet- og ultra-utholdenhetskonkurranser. Inntar du 0,75 liter Carbo Basic Plus og 1 Ultra Energy Gel hver time, får du i deg nesten 70 g karbohydrater. Når du blir sliten på slutten trenger du en kjapp oppkvikker og her vil Booster som inneholder 160 gr koffein og 17gr sukker gjøre susen!

Anbefaling

Drikk 0,4-0,8 liter pr time av Carbo Basic Plus. Det beste er å ha en Camelback e.l.
På lomma har du nok Ultra Enegry Complex beregnet til din sluttid (1-2 stk pr time).
Den siste timen tar du en Booster som inneholder 160 gr koffein og 17 gr sukker. Den holder deg klar til spurten!

Da slipper du å tenke på matstasjoner!

Underveis:

På slutten:

win1